„Ökonap az egészségért”

A nap mottója:

Ma és a jövőben úgy kell élnünk, úgy kell szükségleteinket kielégíteni, hogy a jelen és jövő nemzedékek minden tagja számára biztosítható legyen a méltó élet lehetősége!

2023. április 27-én iskolánkban „Ökonap az egészségért” címmel projektnapot szerveztünk.  A nap kezdéseként az 5.6.7. évfolyam diákjai megtekintették a „Szennyes az Óperencia musicalt”, a 3.4.5. évfolyamosok tájékoztatást kaptak a BICIBUSZ programról, a 8 évfolyam diákjai pedig civilizációs betegségekkel ismerkedtek meg. A nap folyamán diákjaink több előadáson, kóstolón, fürdősó- és mosószerkészítésen, valamint külső helyszíni programokon is részt vettek. Az alsós diákok és tanáraik az iskola udvarát szépítették, virágosították. A napot egy fergeteges hangulatú interaktív koncert zárta. Köszönjük a tanároknak, szülőknek, és támogató cégeknek, hogy ötleteikkel, előadásaikkal, felajánlásaikkal segítették munkánkat. 

Bízunk benne, hogy  a belvárosis diákok sok értékes gondolattal,  hasznos információkkal és maradandó élményekkel gazdagodtak a nap során.
                            

Köszönettel: ÖKOTEAM

Programok:

program

program

program

2023-04-27
Galéria