Tájékoztató digitális munkarendről

Tisztelt Szülők!

Amint már Önök is értesültek róla, a kormány péntek esti döntése értelmében a neveléstoktatást 2020. március 16-tól tantermen kívüli digitális munkarendben kell megszervezni.

Szerdától tervezzük az online tanítás megkezdését. A hetet átcsoportosított tanítás nélküli munkanapokkal kezdjük. (hétfő, kedd)

Az iskola épülete hétfőn és kedden 7:30 – 16:00 óráig nyitva lesz. Ebben az időben lesz lehetőség elvinni az iskolában felejtett tanszereket, felszereléseket. Az iskolába a déli kapun keresztül lehet bejönni. A portás segít a feljutásban.

Szerdától ügyeletet tartunk, az intézményben elérhető az intézményvezető vagy a helyettesek egyike. Kérem, ügyintézés céljából előzetesen telefonáljanak, a megbeszélt időpontban keressék fel az intézményt!

Hétfőn, kedden mindenkinek, aki korábban is étkezett, biztosított az étkeztetés. Az ebédlőből éthordóban vihetik haza az ebédet. (A honlapon erről külön tájékoztatás található.)

Hétfőn, kedden szíveskedjenek jelezni az iskolatitkárnak (Tőke Judit 72/532662), hogy kérneke étkeztetést. (napközi vagy menza)

A digitális munkarendről és az oktatás menetéről bővebb információt az osztályfőnököktől kapnak.

Kérem, kövessék az e-napló bejegyzéseit és a honlapunkat, ahol igyekszünk folyamatosan tájékoztatni Önöket.

A tantestület nevében köszönöm megértő segítségüket.

Cselikné Juhász Ildikó
intézményvezető