Belvárosi Est – Plakát és információk

Belvárosi Est – Plakát és információk

Kedves Szülők!
Kedves Nevelők!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2024. május 24-én újra megrendezésre kerül a Belvárosi Est rendezvényünk.

Az idei Est célkitűzése az iskolai játszótér megújítása. Szeretnénk, hogy a gyermekek újabb és modernebb játékokon és környezetben tudjanak a szabadban játszani.

A szokásostól eltérően a bál helyszíne az iskola épülete lesz, és batyus jelleggel szervezzük, vagyis a fogyasztásunkról magunk gondoskodnunk. Ugyanakkor a helyszínen büfé is üzemelni fog, elsősorban a hideg italok kedvelői érdekében.

További kérésünk, hogy a hölgyek lehetőség szerint a laposabb talpú cipőt részesítsék előnyben a tűsarok helyett, kímélve ezzel a helyiségek parkettáit.

Belépő- és támogatói jegyek vásárlására az iskola gazdasági irodájában, Andi néninél van lehetőség 2024. április 8-tól május 21-ig. Ha egyszerűbb Neked, küldd el gyermekeddel a belépőjegyek pontosan bekészített árát, és írd rá a következő négy fontos információt a borítékra: szülő neve, telefonszáma, belépőjegyek száma, és hogy melyik osztályhoz szeretnétek ülni.

Ha különleges kérésed van, azt is meg tudjuk beszélni.

A Belépőjegy ára: 5.000,- Ft/ fő.
A Támogatói jegy árát Te döntöd el.

A rendezvény támogatásaként az osztályoktól 1-1 tombola ajándék felajánlást, továbbá a rendezvény napján 1-1 tálca süteményt kérünk.

Mellékelve küldjük az Est plakátját.
A Facebook eseményt ITT találjátok.

Szeretettel várunk Mindenkit az eseményen!

Üdvözlettel: a szervező szülők és nevelők